Dalhem Lag 2 tog hem SSC!

Svenska Spel Cup spelades på annandagen i Södervärnshallen. Dalhem ställde som nämnt upp med 2 lag. Dalhem Lag 2 tog sig till final där man vann med 1-0 över P18 Lag 2. Målet stod Olivia Yttergren för. I det vinnande laget deltog:
Amanda Rohnström
Linn Ahrling
Angelica Åberg-Mattsson
Mikaela Ekengren
Camilla Setterwall
Olivia Yttergren
Ida Larsson
Marion Nilsson
Jennie Karlsson

Dalhem Lag 1 tog sig inte vidare från gruppspelet. Sista matchen spelades mot IFK Visby där det blev förlust med 2-0. Hade man istället vunnit den matchen hade man mött Dalhem Lag 2 i semifinal.
Matchreferat och mer info finns på hemsidan: www.laget.se/dalhemdam

Den här veckan har tjejerna träningsledigt, åter i spåret igen på måndagkväll, med den berömda löpträningen med Den Onde. Det viskas om att en Frida Åberg-Mattsson eventuellt ska dyka upp. Frida var borta sista delen av förra säsongen pga en knäskada. Hon har nyligen opererat sig, men ska förhoppningsvis vara tillbaka på banan ASAP. Frida har dock ej lämnat något besked inför säsongen 2012, men tjejerna och ledarstabben i Dalhem hoppas självklart på att Frida ska, likt sin syster Angelica, satsa på ännu en säsong i Dalhem.

/#6

Kommentarer
Postat av: Frida

Haha.. ni är bra!! Jag ska försöka träna i gång mig lite först, sen ska jag komma till er och köra! Håll tummarna för att det håller! :)

2012-01-04 @ 17:17:56
Postat av: #6

Klart vi håller tummarna, du är välkommen när du är redo :)

2012-01-05 @ 22:31:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0