Träningsläger i helgen

I helgen åker tjejerna till Slite för ett träningsläger. Det väntas träning på konstgräset, team building med vår nya lagledare Malin, tävlingar och teori. Vi möter dessutom Stenkyrka för en träningsmatch på söndag kl. 12.30. Be there!

P.s Hoppas att alla spelare kommit ihåg att googla det nya spelsystemet, annars blir det strafflöpningar på söndag. Nåde den som glömt!

/#6


Träningscentret pass 2

Som vi alla nog hade förväntat oss, blev det här passet betydligt jobbigare än sist. Samma övningar fast längre intervaller. Kul att så många var där och körde trots att det smärtade! Kul också att få se Evelina tillbaka i laget, om hon ska köra i år eller inte får dock framtiden avgöra.

Elin och Oliven bjuder på lite ögongodis!

/#6


Måndagspasset

Måndagsträningen var inte nådig. Det var kallt och ruggigt och 12 tjejer gav sig ut på vägarna för det traditionella löppasset. Vi körde dock lite nytt med tanke på det hala underlaget. Långdistans blev det; Gutavallen-Almedalen-Snäck-Lasarettet-Norderport-Hästbacken-Österport. Jobbigt men nödvändigt, skönt att få springa av sig lite som Jonas sa. När vi sprang i mål vid Österport blev vi välkomnade av Nybbe som hade med sig varm blåbärssoppa, det tackar vi för!
/#6


Förlust i andra matchen.

Förlust i andra matchen mot Bajen med 5-3. Mål av Micka 1 och Angelica 2. Mycket bra prestation av tjejerna, allra helst i andra halvlek! Bajen hade överlägset mest bollinnehav men Dalhem tog vara på sina lägen och kunde hota ändå. Tilläggas ska göras att vi dessutom hade 3 klockrena stolpträffar och några missade frilägen. Vi gick i och med förlusten inte vidare från gruppspelet, men tjejerna är väldigt stolta över helgen ändå. Och viktigast av allt, vi hade KUL och jobbade som ETT lag! Bra jobbat tjejer!
/#6


Vinst mot Smedby AIS

Vinst mot Smedby AIS i första matchen med 8-1(4-1)! Mål av Marion 1, Angelica 2, Jenny 2 och Ida 3. Alla spelare fick speltid och alla gjorde ett kanonjobb. FC Gute vann sin första match med 8-6. Båda lagen har varsin match kvar att spela. Heja heja!


Här kommer laget till helgen!

Nu har Dalhems coacher äntligen släppt vilka spelare som ska få representera Gotland i futsal-sm. Matcherna spelas i Huddinge nu på lördag.

Representerar gör:
Amanda R
Linn A
Angelica Å-M
Mikaela E
Frida S
Jenny L
Ida L
Jennie K
Olivia Y
Marion N
Mikaela H-L

Håll koll här på bloggen för uppdatering under helgen!


Träningscentret

Igår körde vi vårt första pass med Christian på Träningscentret. Ca 20 tjejer (och Stefan) hade dratt på sig tightsen för att köra lite styrkeövningar. Vi kommer nu några onsdagar framöver att köra såkallad cirkelträning, stationsövningar alltså.
Lite gott och blandat med knäböj, hopp, situps, utfallssteg samt olika övningar med pilatesboll, steppbräda och viktplattor. Ska förhoppningsvis kunna lägga upp några bilder i framtiden också.


Seriesammansättningen 2012

(Ursäkta för dålig uppdatering, undertecknad är på semester)
Nu är januari äntligen här, och det är nu säsongen 2012 drar igång på riktigt. Säsongens första nyförvärv har anlänt: 18-åriga Frida Starkenberg från IFK Visby. Frida ses som en snabb och tekniskt skicklig spelare som kommer tillföra mycket till laget. Välkommen i gänget Frida!
Denna vecka har det varit träningar måndag (löpning), tisdag (fotboll) och onsdag (Sandra körde ett pass på Form Visborg). På lördag kör vi sista futsalpasset innan Futsal-SM går av stapeln i Huddinge den 14 januari. Dalhem ingår i grupp 5 där även Lag Stockholm och Smedby AIS (Norrköping) ingår. Vilket lag Dalhem ställer upp med är ännu inte bestämt, ni får helt enkelt kika in här med jämna mellanrum de närmsta dagarna!
Även om det är roligt med futsal, så sprätter det i benen på tjejerna när vi tränar på konstgräset. För att få längta lite mer efter riktig fotboll, kommer här den definitiva seriesammansättningen för Div 2 Damer 2012:
Södra Svealand – 10 lag
Adm. SDF
Sth AIK DFF, Solna 3
Got Dalhem IF från ÖS
Sth Enskede IK
Ö-g Eneby BK, Norrköping 3
Söd IFK Nyköping
Söd Slagsta United DFF,
Eskilstuna
3
Ö-g Smedby AIS, Norrköping
Sth Stuvsta IF, Huddinge
Sth Tyresö DFF
Sth Älta IF 3
Södra Svealand – 10 lag
Sth: AIK DFF, Solna (3)
Got: Dalhem IF (från Östra Svealand)
Sth: Enskede IK
Ö-g: Eneby BK, Norrköping (3)
Söd: IFK Nyköping
Söd: Slagsta United DFF, Eskilstuna (3)
Ö-g: Smedby AIS, Norrköping
Sth: Stuvsta IF, Huddinge
Sth: Tyresö DFF
Sth: Älta IF (3)
(3=uppflyttad från division 3)
/#6

RSS 2.0