Grattis Gry!

Gry gjorde sitt första inhopp i div2 i matchen mot Nyköping i helgen. Den uppgiften klarade hon galant. Men hon har fler talanger än fotbollstalanger ska ni veta. Förutom att hon är en hejare på att grilla korv så kan hon också spela gitarr. Gry har nämligen gått vidare till final i Tiljans Talanger. Stort Grattis Gry! Kom gärna och titta på henne den 29 juni på Paviljongsplan samtidigt som ni köper korv och godis av oss andra spelare.


Match 19/6.

Sista matchen innan uppehållet var mot Nyköping och det gick väl sådär, förlust 5-4. Men vi tränar på under sommaren och ska ta revansch när vi tar emot dem hemma när serien drar igång igen sista lördagen i juli.

Lite bilder från helgen kommer här:


Alex och Alex ställde upp på fotografering.


Inte många morgonpigga tjejer i laget...


Morten har matchgenomgång på båten.


Köttfärssås och spaghetti...

Comeback!

Efter alla tråkiga nyheter om alla skador som har drabbat laget på senaste tiden kan nu bloggen ge er läsare en positiv nyhet. Igår var nämligen Helena Adman med och tränade igen efter en tids frånvaro. Att ta det lugnt och känna efter hur det känns är inte Helenas melodi som körde på precis som vanligt.
Härligt att du är tillbaka igen tycker vi på Bloggen och i laget!


Dalhem- BP + Kanon och Kalkon.

Dagens match mot Brommapojkarna är nu avklarad och bloggen kan med glädje berätta att det blev ännu en härlig vinst för laget!

Det var många spelare borta inför dagens match(Frida Å-M, Veronica N, Lina L, Linnea H, Agnes A, Mikaela E) men det finns som tur var alltid duktiga spelare som kan ta deras platser. Idag hade tex Hilda fått oturspositionen som vänsterback men det klarade hon utmärkt och ingen skada vad vi vet! Härligt!
Det var inte lätt att spela fotboll idag på Dalhems IP då blåsten gärna ville vara med att leka med bollen. Men det gäller att spela efter förutsättningarna och det är ju, som någon tidigare sagt, samma sak för båda lagen...

Matchresultatet?! Ja det slöt 2-1 efter mål av Helena N och nyförvärvet Amanda N.
Matchreferat kan ni hitta på lagets hemsida inom kort. För att hitta referaten där klickar ni på matchdagarna i kalendern och där klickar ni sedan på Mer Info.

Dagens Kanon får allt bli Amanda N som gjorde mål i sin debut i det blåvita matchstället.
Dagens Kalkon är utan tvekan den jobbiga blåsten som aldrig gav med sig.


Stort avbräck.

Som ni tidigare har kunnat läsa i de gotländska tidningarna så har Lina Lindgren skadat sitt knä. Under dagen (11/6) har hon opererats för att man ska kunna fastställa vad som hänt. Och tyvärr så fick Lina beskedet att korsbandet var helt trasigt. Detta innebär för oss som inte är insatta att säsongen tyvärr är slut för Lina.
Detta är ett stort avbräck för laget eftersom Lina har haft en mycket bra vårsäsong och dessutom har intagit en delad tredjeplats i den interna poängligan. Men idag går tankarna till Lina som vi hoppas blir av med smärtan i sitt knä så fort som möjligt och att hon tar sig igenom den tuffa rehaben så att vi får ha henne med på träningarna igen!Träning 10/7.

Igår genomfördes sista träningen denna vecka. Torsdagsträningen ägde rum i Dalhem med efterföljande middag som sig bör varje torsdag. Träningen innehöll tvåmålsspel och så lite positionsträning. Nybbe har fixat nya matchbollar som också skulle skjutas in lite grann.
Hur den nya bollen ser ut och vad positionsträningen gav för resultat får ni se om ni kommer till Dalhem imorgon lördag och hejar på oss när vi tar emot Brommapojkarna kl 12.30.


RSS 2.0