Nu har säsongen nått sitt slut för Dalhems damer.

Sista seriematchen spelades på mot Stuvsta i lördags. Ett Stuvsta som sedan ett antal omgångar tillbaka redan varit klara som seriesegrare. Somliga kan tycka att de borde "vilat" deras nyckelspelare, samtidigt som det finns de som tycker att de skulle använda de kvarstående matcherna till att finslipa laget inför kvalet till div. 1 som väntar dem. Stuvsta gav oss en bra match, ingen snack om det. Enligt bloggens åsikt var det riktig kämparmatch åt båda hållen.  Matchen slutade 1-1 och det är förstårligt att Stuvstas tränarstab kanske inte var lite nöjda med resultatet som Dalhem var, men matchen slutade på bästa möjliga sätt, men två lag som vinnare. Ett lag som seriesegrare och ett lag som lyckades hålla sig över nedflyttningsstrecket. 

För att beskriva känslan i omklädningsrummet efter matchen citerar vi många av spelarna genom att säga "Vi vann med 1-1".

Dalhemtruppen har nu haft ledigt några dagar och nästa träning är på torsdag. Ikväll ska ett tiotal spelare till Kongresshallen och lyssna på "Hjärnan styr spelet" - en föreläsning i samverkan med Endre IF och Hjärnfonden, som hålls av Kjell Enhager.

Vi vill tacka alla för ert stöd under säsongen 2010.


Hösten smyger runt hörnet, men vi stannar inte inne för det.

För er som trodde att Dalhem-bloggen gått i ide nu när vi närmar oss kallare tider här på Gotland har fel. Två omgångar återstår innan serien 2010 är färdigspelad.
Kontraktet är ännu inte säkrat, men vi har fortfarande det i egna händer.

På lördag, kl. 12.00 på Dalhem IP spelas den sista hemmamatchen för i år. Motståndet bjuder FC Djursholm på. Vid det tidigare mötet under våren spelade vi bra och laget hade massor av energi. Vi skapade många lägen men inget resulterade en boll i nätmaskorna. I andra halvtid gjordes några byten och i den 68:e minuten får vi utdelning genom ett långt crosspass från Fia-Lotta som Lina tar in och utmanar sedan bestämmer hon sig för att avsluta med högerfoten(!). 1-0 till Dalhem, ett resultat som höll sig till slutsignalen.

Gårdagens träning hölls på A7-planen. Bra tempo och härlig stämning hos spelarna. Blött och kallt. Linn samlade på sig rätt många tunnlar, vilket resulterar extra styrkeövningar. Jenny's ben är 68 år gamla, enligt Fia. Veronica bjöd på en och annan karatespark. En helt normal träning med andra ord.


RSS 2.0