UTE

Idag hade vi årets första utomhus träning. Superkul om jag får säga det själv!
vi hade springning, knäkontroll och match.

Planen var lite hal och årets första vurpa stod Hilda för, snyggt!

Vi har även tagit upp idé om "Bollgun" (vart kommer namnet ifrån...?) i alla fall ges den av spelare till spelare eller tränare som gjort något bra roligt, eller vad som helst som uppskattats på träningen och den som fått "Bollgun" få ge den vidare på nästa träning.
Idag var det i alla fall Emelie som fick " Bollgun", med den fina motiveringen att hon alltid är snäll och förklarar och hjälper en på planen!Team Sportia Cup

Nu är helgen över och även Team Sportia Cup.
A-laget hade två lag med, lag 1 spelade på natten mellan fredag och lördag, de vann alla sina matcher och gick till semi, lag 2 kom tyvärr inte vidare till semi, men det kämpade också jättebra!

I semifinalen slog lag 1 dalhems tredje lag som var Dalhem c, då vann dalhem 1 med 4-0
och i finalen möttes dalhem 1 och p18, vilket resulterade med en stor vinst till oss med 7-1!
Härligt jobbat!!

Damernas final avslutades dessutom med av att Amanda R satte det sista målet med bara några sekunder kvar och en långboll över hela planen och in i mål!

Även ett av dalhems herr lag kom till final där de tyvärr förlora mot Gute, men mycket bra presterat av dalhem!

Här är lite bilder på Dalhem lag 2 som spelade natten mellan lördag och söndag.
Back on track

Det har varit sådär med uppdateringar under den senaste månaderna, vi har fått några gäst inlägg här på bloggen och det tackar vi för!
jag har varit ute på en trip, men är nu tillbaka på banan igen.

vi har haft en träning och ett möte i veckan. på träningen spela vi mycket match och fick reda på helgens lag till team sportia cup. mötet var om framtiden, trupp och träningsläger.

I söndags den 23/1 hade laget två födelsedagsbarn Ida och Jossan Grattis i efterskott!

I helgen vankas som sagt Team sportia cup då vi hoppas på framgångar, hur det går får ni veta i helgen. så hoppas vi ses i Södervärn!


Olivia som igår på mötet var lika tävlings inriktad som vanligt antog min utmaning på att få in mest kakor i munnen....


Gästinlagg

Kort sammanfattning från futsal-SM. Motståndet var som väntat bra, första matchen spelades mot Bollstanäs, regerande mästarna och där tog dem vara på våra misstag och vann till sist matchen med 8-2. Andra matchen spelades lite senare på eftermiddagen mot div 1-klubben Västerås BK30, där utsattes vi för väldigt hög press till en början. När slutsignalen ljöd hade dem besegrat oss med 8-1, vårat mål gjordes snyggt av Erica Henriksson.

I veckan har vi tränat i Slite, där blev det lite smått och gott med styrka, spel och lite löpning. Ikväll har några av lirarna varit i p18-hallen och tränat armmusklerna med lite badminton, det visade sig att det finns ännu en dold talang i laget, Lövet fullkomligt krossade allt motstånd!!

Nästa träning kör vi på söndag i Västerhejde, och redan nu börjar vi ladda upp för själva avslutningen på futsalsäsongen, nämligen Team Sportia Cup som spelas nästa helg!

/Inbrottstjuvarna, B1 och B2 :)
Till helgen väntar sm-spel..

Efter en månads tystnad är vi tillbaka. Till helgen åker Dalhem till Haninge för att spela SM i futsal. Motståndet står Bollstanäs SK och Västerås BK 30 för.
Tufft motstånd att räkna med!

Följande spelare kommer att representera Dalhem:
Amanda Rohnström, Ida Larsson, Gry Larsson, Josefin Gjörloff, Elin Larsson, Jenny Lööf, Hilda Gustafsson, Emelie Andersson, Fia-Lotta Pipping, Erica Henriksson och Amanda Nilsson.

Håll tummarna för oss!

RSS 2.0