Sommarträning.

Sommarträningen har dragit igång nu. Två träningar har vi hunnit med i värmen. Det har varit bra med folk på träningarna trots att det är många som sommarjobbar och har obekväma arbetstider.

Igår skulle vi träna på A7 men fick så snällt åka till konstgräset och träna pga planvila. Träningen var utan tvekan hårdast för målvakterna som fick diverse sviter efter den tuffa målvaktsträningen...

Under uppehållet har vi jobbat lite extra för laget på Tiljans Talanger och på Dalhemloppisen. Några tjejer har även deltagit i Stångaspelen där det var femkamp mellan Dalhems damer och Endres damer. Vem som vann?! Ja det gjorde DALHEM! Grymt bra gjort tjejer. Bilder är på gång för de som vill ha bevis...

Kempe grejt!

Bra jobbat tjejer! Vi har delat ut alla tidningar och kan nu njuta av träningsuppehållet till fullo. Eller ladda för fullt inför höstsäsongen såklart...(förlåt Morten:P)


Bild:fulafulaord.blogspot.com/


Jobb.

Kom igen tjejer slit er från "soffan" nu och hjälp till på fredag och lördag med tidningarna som ska delas ut. Det är tyvärr ingen som gör det för oss. Någon timme är bättre än ingen. Kolla på laget.se/dalhemdam vilka tider det är som behöver folk.



Bilden har vi lånat från aftonbladet.se


RSS 2.0