Träningsmatch 28/3 Dalhem IF-BK Tinnis

Söndag, ny match, nytt motstångd. Även denna match spelades mot BK Tinnis, men idag var både vi och våra motståndare div 4-betonade. Vädret ute i Slite var en aning mulet, blåsigt och regnet hängde i luften under hela matchen. Några av spelarna kände sig lite tunga efter gårdagens och torsdagens match, men det som inte dödar, det härdar! Vi gick ut på planen och körde på ändå.

Idag ställde vi upp med följande lag:
Mv: Maja Pettersson
B: Sara Westerberg (ut 60) (in 80), Linn Ahrling, Emelie Andersson (ut 80), Isabelle Hallgren
Mf: Sandra Norrby, Jenny Lööf (ut 60), Mikaela Ekengren (ut 70), Johanna Allqvie
F: Helena Adman, Sofie Solfeldt

Linnea Hansson (in 60)
Veronica Nyström (in 65)
Frida Åberg-Mattsson (in 70)

Matchen tillhörde väl inte en av dem mest välspelade, och tempot var relativt lågt, men vi hittade ändå några fina kombinationer under matchens 90 minuter. Vi pratade innan matchen om att försöka ta in bollen och hålla i den, så vi sen kan spela runt mer och som vanligt också tänka på pressen. Det som var tydligt med dagens match är att vi behöver träna mycket mer på att ta emot bollen och vara noggranna med förstatouchen så att vi inte tappar bollen. Sen får vi inte glömma att vi främst ska ha kul på planen, det är ju det viktigaste. Men att ha kul i det här laget, det hör till vardagen!
I halvlek stod det 1-0 till oss, efter att Lövet snyggt placerat en frispark, vilket betyder att vi gjorde ännu ett mål på en fast situation! Vi fortsatte kämpa på i andra, och gjorde två mål till, men släppte också in ett bakåt. Vi bytte in lite pigga ben i andra halvlek, och Frida visade att hon är vass, då hon tog fart på kanten och sprang runt sin motståndare. Matchen slutade alltså 3-1, och vi kan inte säga annat än att vi får vara nöjda med helgen. Två matcher har spelats, och två matcher har vunnits.

Lite kalkon kan vi också bjuda på idag, då vi hörde rykten i omklädningsrummet om att en tjej i laget har haft sina benskydd under hela den tiden hon spelat för Dalhem, sedan -99 om vi inte hörde fel! Till henne vill vi påminna om att vi inom en snar framtid kommer att ha en inköpskväll och då kan man till och med få rabatt på benskydden. Vi hjälper gärna till att hitta ett par om du inte vet hur dem ser ut idag!!

Nu närmar sig påsken och då kommer det bli lugnare på fotbollsfronten för några dagar. Men det skadar ju inte att vi rör oss lite mellan alla påskmåltider!

Imorgon
, måndag är det fotografering till det kommande matchprogrammet som gäller. Mellan klockan 18-19 skall vi ta porträtt på Bildvision. Kläder vi skall ha på oss finns där, och tänk på att vi ska sprida ut oss på hela timmen, alla kan inte komma fem i sju!
Sen är det lagfoto i Södervärnshallen. Vi åker dit till 19:30, sen får vi se hur lång tid det tar. Ta med egna vita strumpor, benskydd och nyputsade fotbollsskor.
Det kommer att finnas några extra par vita strumpor till de spelare som ännu inte äger ett par!

Vi måste också tala om att det inte verkar som att alla tjejer läste i bloggen igårkväll, där vi gick ut med en liten påminnelse om att klockan skulle ställas om! Men IB, vi hoppas du fått ordning på alla klockor nu, och det är ju tur att de är länge tills nästa gång den ska ställas om!


Kommentarer
Postat av: #13

Jaja, man kan inte hålla koll på allt här i världen..

2010-04-01 @ 11:04:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0