Träningsmatch 27/3 Dalhem IF- BK Tinnis

Matchen idag spelades på konstgräset i Slite. Till en början var vädret soligt, men under matchens gång försvann den allt mer och det blev molnigt och ganska kallt. Det var alltså första träningsmatchen mot ett lag från fastlandet och det innebar att vi inte hade så mycket "inside information" om laget, som vi har haft mot dom gotländska motståndarna. Alla var laddade och lite smått nervösa inför matchen, men det är ju då man ska prestera som bäst sägs det!
 
Vi ställde upp med följande lag:

Mv: Amanda Rohnström
B: Mikaela Ekengren (ut 65), Josefin Gjörloff (ut 30), Veronica Nyström, Frida Åberg-Mattson
Mf: Sandra Norrby (ut 70), Fia-Lotta Pipping, Agnes Aldrin, Lina Lindgren (ut 60)
F: Helena Nirs, Mikaela Hansson-Leveau (ut 75)

Linnea Hansson (in 30)
Jenny Lööf (in 60)
Annie Mårdbrink (in 65)
Sara Westerberg (in 65)
Helena Adman (in 70)

Som ni ser ovan, så var Lövet tillbaka på planen idag, efter att ha varit botrest och sjuk. Kul att åter igen få se dig på planen, istället för utför.

I första halvlek var det ganska jämnt och båda lagen fick hålla i bollen. Vi lyckades skapa en del chanser, och Mickis som i tidigare träningsmatchen haft lite otur med målskyttet, fick idag utdelning och gjorde hela tre baljor! Det syns att spelet börjar ta form inför säsongen, men det finns såklart alltid saker att jobba på. Vi slarvar med våra mottagningar och första touchen på bollen, vilket gör att vi tappar och förlorar bollen lite för lätt. Men när vi jobbar som vi ska, sätter pressen rätt, håller i bollen på mittfältet, flyttar upp backlinjen och jobbar tillsammans allihop funkar det bra. Några gånger fick vi till ett bra passningsspel som ledde fram till mål, och vi gjorde idag fem baljor! Sen blev det tre mål bakåt, och vi vet att det berodde på våra egna misstag, därför ska vi jobba på att i fortsättningen minska dem. 

Redan imorgon är det dags för en ny träningsmatch, och även denna är i Slite. Vi möter BK Tinnis igen, men den här gången skall det vara deras div 4-trupp som står för motståndet. Avspark klockan 12:00 och samlingen är 10:45! Så vi hoppas på att vi ses där, och bloggen påminner alla i laget, glöm INTE att ställa om klockan ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0