Träning 22/3

Igår var det återigen dags för träning. Emelie, som varit i utlandet och rört runt lite, var åter tillbaka i träning. Skönt att alla som är "på vift" kommer tillbaka så att vi kan få en komplett träningstrupp. Träningen innehöll uppvärmning, lite passningsövningar och slutligen mycket fokus på spel.

Veronica, som under förra träningen fick äran att mottaga Bollgun valde att ge denna filur vidare till Matilda för sin insats under helgens match och för att hon utvecklats enormt under de senaste veckorna.

Även att tillägga är att Matilda och Gry varit bli lite småkaxiga på de senaste träningarna.
Kan det möjligtvis vara så att det närmar sig deras födelsedag?
Kära lagkamrater: Gry och Matilda fyller 16, respektive 17 den 6 april. Viktigt att vi i laget kommer ihåg att gratta våra minstingar på ett kärleksfullt och oförglömligt sätt.

Ikväll är vi träningsfria, men rykten säger att träningstokarna Micka, Jossan, Amanda och Gry med flera kommer att spela badminton ikväll. Samma tid och hall som vanligt. Rykten säger även att Gry har utmanat Helena Nirs i en badmintonmatch, då Gry själv sägs satsa på att krossa sitt motstånd. Bloggen väntar med spänning på matchresultatet.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: micka

ha, jo vi ses på planen ;) Kanske blir de någon tid över till att dra en raggarlåt med luftbandet!!

2010-03-23 @ 15:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0