Träning 15/3

Bloggen har kommit lite efter igen, det är fullt upp hela veckorna och ibland får skrivandet lida för det. Men vi ska försöka bättra oss!

Så bättre sent än aldrig, här kommer uppdateringen från måndagsträningen!


Måndagens träning i rävhagen inleddes med lite lek. Doppboll och en annan bollek blev kvällens uppvärmning, och man kunde stundtals tro att ett dagis hade intagit planen. Men kul hade vi i alla fall!

 

Sedan gick vi över till en lite seriösare del med passningsövningar av olika slag, bland annat en väldigt komplicerad övning som Morten hade i bagaget. Kanske var det denna knepiga övning som fick oss att tänka så mycket, att det inte blev någon koncentration kvar till dem kommande övningarna. Det uppstod nämligen ett mindre kaos på slutet, då vi egentligen skulle göra en väldigt enkel inläggsövning men som för oss såg ut att vara väldigt svår att genomföra. Men så småningom lossnade det, och åtminstone några bollar kunde sättas i nätet.


Det hela avslutades med tvåmålsspel,  ett lag fick bättra på konditionen medan två andra spelade.


Bollgun delades även ut till Fia-Lotta, som äntligen är tillbaka på rätt plats. Hon har visserligen inte möjlighet att träna fullt varje vecka, men när hon väl är med så kör hon på för fulla muggar, och är även en väldigt bra lagkamrat då hon alltid kommer med positiva tillrop och ger oss yngre spelare värdefulla tips!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0