Team Sportia cup lördag

Klockan 01.30 på fredag/lördag natt var det dags för samling för Dalhems damer. Vi hade två lag, Dahem 1 och 2, och lagen var liknande dem vi hade i annandags cupen.


Dalhem IF 1:

Moa Fagerlund
Angelica Åberg-Mattsson
Frida Åberg-Mattsson
Sandra Norrby
Helena Nirs
Linnéa Hansson
Emelie Andersson
Josefin Gjörloff
Mikaela Hansson-Leveau
Agnes Aldrin

kl. 02.35 Dalhem IF 1 - Gotland Södra 2
kl. 03.21 IFK Visby - Dalhem IF 1 

Dalhem IF 2:
Amanda Rohnström
Linn Ahrling
Hanna Pettersson
Matilda Östre
Sofie Solfeldt
Hilda Gustafsson
Sara Westerberg
Helena Adman
Mikaela Ekengren
Isabelle Hallgren.

kl. 03.00 Dalhem IF 2 - Gotland Södra 1
kl. 03.42 P18 IK 1 - Dalhem IF 2

Alla våra matcher spelades efter varandra så det fanns varken tid för så mycket återhämtning, hejande eller fotografering. Lag 1 började i alla fall att spela mot Gotland Södra 2. Matchen slutade lika vilket var en liten besvikelse då man var bättre. Till sin andra match mot IFK Visby skärpte man till sig och då kom även resultatet och målproduktionen igång. Det blev 3-1 med två snygga mål genom inspel från hörnet in mot en fri Dalhemtjej som placerade in den. Man vann gruppen och tog sig vidare till semifinal.

Lag 2 började att möta det fruktade Gotland Södra 1, det lag som har presterat bäst i årets innomhus säsong- i alla fall hittills. Vit-blått gick in med en strålande inställning och det var no mercy som gällde. Den tuffa matchen slutade 1-0 och vi var riktigt, riktigt nöjda med våran insats. Nästa match var det P18 som stod för motståndet. Tyvärr satte sig nog lite spöken och trötthet ivägen för oss. Matchen slutade 2-0 till P18 som var lite snabbare och tuffare än oss men vi gjorde inte en dålig match och var absolut inte utan mållägen. Resultatet räckte i alla fall till  att vi kom tvåa i gruppen vilket betydde, just det, att våra båda lag stod mot varandra i en semifinal.

Någon tid mellan 05.00-06.00 stod vi öga mot öga. Tränarna Annelie, Morten och Christer hade beslutat att de inte skulle coacha något av lagen utan att vi skulle klara oss själva. Det kändes lite konstigt att möta sina lagkamrater och först var det lite svårt att ta det på allvar. Men det blev till slut en tuff och jämn match som lag 1 vann. Resultat Dalhem-Dalhem 1-0.


Dalhem-Dalhem

Dalhem 1 gör mål


Agnes har fått på sig en fin tröja

Gruppspelet var slut. Dalhem lag 1 var i final. Klockan var halv sju när alla åkte hem. En riktig rolig natt :)


Kommentarer
Postat av: #21

Agnes har äntligen fått RÄTT tröja på sig. :)

2010-01-31 @ 22:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0