Då kör vi. Första träningen 2010.

Då var den igång igen. Försäsongen alltså. Vi började lugnt med en inomhusträning i Slite som endast innehöll spel. Det var riktigt många tjejer med och tränade och det är verkligen inspirerande och roligt. Vi var 22st på träningen och ägnade över en timme åt tvåmål. Det var bra drag på matcherna och det slöt 3-2 till lag "vit".
Extra roligt var att vi under träningen fick klart med ett par nyförvärv och att hela klanen Åberg-Mattsson var med på träningen.
Alltså, alla nyfikna, bloggen kan nu släppa två av de goda nyheterna som var på gång. Matilda Östre och Gry Larsson är nu helt klara för spel i Dalhem nästa säsong. Välkomna tjejer!


Den yngsta och äldsta av systrarna Åberg-Mattsson. Mellansyster fastnade inte på kort denna gång. Vi återkommer med fotot som alla vill se...
Bloggen ska även försöka att få nyförvärven på kort så att ni alla känner igen dem när ni kommer ut till Dalhem i sommar och hejjar fram oss i matcherna.

Kommentarer
Postat av: therese

Men åh, nu saknar jag ju er. Nästan så att man ska komma och träna på söndag!

2010-01-06 @ 19:55:53
URL: http://thereselyander.webblogg.se/
Postat av: #16 (Linn)

Sjukt bra idé lilla Therese, nu är du dessutom inte yngst längre så du slipper tvätta mina strumpor. :p Hoppas vi ses på söndag!

2010-01-07 @ 20:15:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0