Träningsvecka + en kanon utan kalkon.

Nu har vi tränat i en vecka ungefär utan en enda uppdatering till er läsare här på bloggen. Vi skäms och söker fler spelare i laget som kan hjälpa till med att delge er fans den information ni behöver för att hänga med på vad som händer i laget.

Sedan det senaste inlägget har vi hunnit ha en heldag med vårt herrlag. Detta ägde rum i lördags och vi ägnade en hel dag tillsammans med dem. Pulkaåkning och korvgrillning i Nordergravar inledde dagen, Volleyboll och kälkhockey följde därpå innan vi intog O'learys för en trevlig middag med Tacobuffé. Vi tackar den duktiga festkomittén för det arrangemanget.

Vi har också hunnit träna en del. I söndags var en tapper skara på ca 12 spelare i Sävehallen för lite stationsgympa med Friskis och Svettis. Det var roligt att göra något annorlunda och det skadar nog inte tjejerna i laget att träna upp sin koordination lite... Men vi kan stolt tala om att vi definitivt höll måttet jämfört med de övriga som var där.

Eftersom det är tisdag idag har vi även hunnit med en konstgrästräning. "Gräset" på Rävhagan har äntligen blivit grönt och det gjorde att spelet såg betydligt bättre ut än tidigare. Det är fortsatt många tjejer på träningarna och det är så roligt att komma dit och träna, skratta och snacka lite strunt.

Kvällens träning bestod av löpträning. De som inte hade valt att springa på egen hand samlades på Rävhagen kl 18.30 för att vänta på en spelare (eftersom jag skriver väljer jag om den personen ska avslöjas...) i ca 15min. När alla sedan var startklara så gav vi oss iväg på en 6km lång tur i den fina vinterkvällen.

Dagens kanon får bli Sofie och Sara som sprang som raketer ikväll och sprang ifrån de andra. Bra jobbat!








Kommentarer
Postat av: s.

åh tack va ni är söta! :D

2010-02-10 @ 18:42:01
Postat av: Pata P 18 badm

bra att snöa är borta från konst-gräset så vi kan börja träna riktig bollsport snart = Pärk.. ;)) :)

2010-02-12 @ 23:13:34
Postat av: Veronica

Ah, vad jag saknar er tjejer! Hejar pa er, se till att vara bast, som vanligt!;)

2010-02-28 @ 16:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0