Träning och roligheter

Sportlovet närmar sig, och den första tunga träningsperioden är avklarad. Därför passade vi på att göra något lite extra sista passet innan det lilla träningsuppehållet. På torsdagens träning kortade vi ner passet och körde fullt ös en timme på konstgräset som denna ikväll var helt fri från is!!

Sen skyndade vi in i duscharna, och möttes sedan upp igen på Kanonen där det skulle käkas pizza och bowlas. Så när alla magar var fullproppade var det vi som intog bowlingbanorna, och indelade i tremannalag spelade vi sedan en timme. När slutsignalen ljöd var det med spänning alla väntade på att resultaten skulle skrivas ut. Vem skulle bli kvällens stora vinnare?


Tillslut kom resultaten.  Som vinnare stod lag Morten, Linn och Josefin och den som var bäst individuellt var Lina. Det blev även prisutdelning i form av att vinnarna fick varsin kägla, grattis till er!

Nu väntar alltså träningsledighet några dagar, men vi är inte sysslolösa för det. Vi har hand om kiosken i kommande Krullis Cup och har därför fullt upp hela veckan. Det kommer även bli ett frivilligt träningspass för dem som inte riktigt kan få nog!

Så till sist hälsar nu bloggen alla ett trevligt sportlov, och vi ser såklart fram emot nästa del av den tuffa men ack så härliga försäsongsträningen!!


Lyckliga guldmedaljörer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0