Vi minns.

På lördag är det "distrikskval-final" i Futsal-SM. Bloggen kan inte låta bli att ta upp den fina prestationen som Dalhems Damer gjorde år 2006 då man tog sig till Slutspelet i Växjö och kom på en sjätteplats bland alla lag i hela Sverige. Det är inget mål vi har i årets omgång men ju längre vi kan ta oss ju roligare.

Ett urklipp från Svenska Fotbollsförbundets hemsida följer.

"KIF Örebros DFF vann det första SM-et i Futsal efter en klar finalseger med 11-2 mot Kopparbergs/Göteborg. Finalarena var Teleborgshallen i Växjö.
Örebro vann även det sista SM-et i 5-manna 2005 så man kan lugnt säga att laget som tränas av Pia Sundhage är Sveriges bästa inomhuslag.
Örebro suveräna mästare efter att de vunnit samtliga matcher i det regionala gruppspelet och gruppmatcherna i slutspelet utan att släppt in ett enda mål.
I slutspelet vann Örebro först över Husqvarna FF med 5-0, vilket följdes upp med 6-0 mot IF Team Hudik och redan då var man finalklara men även sista gruppmatchen vanns med 2-0 mot Dalhem IF."

Om ni önskar läsa mer kan ni klicka här. 

Vi vill att alla som har möjlighet kommer till Södervärnshallen nu på lördag den 12/12 klockan 13.00 och hejar oss till seger mot När IF. Ses där :)


Kommentarer
Postat av: #?

Kom vi inte 5:a?

2009-12-11 @ 15:57:50
Postat av: #1

Gick det så bra :P Lovar bättring på fakta-fronten i fortsättningen;)

2009-12-11 @ 22:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0