Team Sportia cup- finalen

Snacka om att den här helgen har varit en riktigt fotbollshelg. Igår kväll samlades vi några tjejer hemma hos Linnsan och Helena för att klockan 18.30 äta frukost innan vi begav oss till Södervärn för att möta upp ännu fler tjejer och kolla på fotboll. Vi tog upp nästan en hel bänk på sittläktaren där vi satt och kollade på fotboll och... (rompa?) :P Haha!

Idag var det i alla fall final dags. Finalen skulle spelas vid 17.30 men allt var lite försenat på grund av spännande förlängningar och straffläggningar. På läktaren stod lag två, redo för att heja, och såg de självsäkra lag ett inta planen. Dalhems motståndare var gamla lagkamraterna P18 och alla var beredda på en tuff, spännande och jämn match. Något som det verkligen blev.

Södervärn var näst intill fullsatt och stämmningen var god inne i hallen, men när det blåste till avspark var det nog fler än jag som var riktigt nervösa och förväntasfulla över vad matchen hade att ge. De första minuterna var det lugnt från båda lagen, man kände lite på matchen genom att säkert passa runt utan att ta några större chansningar och tempot var ganska lugnt det också. Stegvis ökade intensiteten i både löpningar och passningar och jag tycker vi mer och mer tog över matchen. I den 13 minuten klev Helena Nirs fram och det fina 1-0 målet skapade ett högljutt lyckorus genom vår fanclub där på ståläkta. JAAA! Helena visade även hon sin lycka genom att göra en förstklass hjulning. Visst hördes en och annan busvissling? :)



Jaa! 1-0 till Dalhem.

Vi fortsatte att äga resten av matchen och även fast man är nervös när resultatet bara var 1-0 så blev det aldrig riktigt farligt. Vi spelade fin fotboll med många lång fina passningar som öppnade upp ännu fler ytor. Agnes fick ett par lägen och tredje gången gillt så satt bollen äntligen i mål. Segern var säkrad efter en riktigt bra och spännande match. Dalhem lag 1, segrare i Team Sportia cup 2010 Damer A. Grattis till en välförtjänt seger!


Clara, Agnes

Helena, Mimmi, Frida

Spel

2-0, Agnes Aldrin

Seger!!!

Det här var allt för oss inomhus för den här säsongen och från och med i morgon börjar den riktiga försäsongen. Jag hoppas att alla fans, bloggläsare och övriga intresserad fortsätter att följa oss. Det är ju nu det roliga börjar :) Tack för en bra helg!


Kommentarer
Postat av: Beckasinen

Stort GRATTIS till segern! Mycket roligt att se er rulla boll. Inte utan att man vart lite sugen själv. Fortsätt så! Kramis

2010-02-01 @ 11:48:07
URL: http://www.sessen.se
Postat av: #11

Kom och rulla lite boll med oss då Beckis :)

2010-02-01 @ 11:58:59
Postat av: Moa

Hurra för vårat Dalhemlag=) Ikväll hoppas vi på bra väder och absolut ingen snö...

2010-02-01 @ 12:04:16
Postat av: #7

AAAAAAAAAAAAAAAALDRIN !!! Till slut satt den!

2010-02-02 @ 00:00:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0