What doesn't kill you only makes you stronger

Ikväll har vi haft ett killerpass med Jonas. Den som säger att man inte är trött eller har tagit ut sig ljuger. 16 tappra tjejer (och Stefan) samlades vid Gutavallen för kvällens löppass. Därifrån sprang vi i gemensam trupp utefter ringmuren ner till Almedalen. Där sprang vi runt dammen (ca 350 meter) i grupper om 4 i maxtempo, 4 gånger. Mycket bra inställning och jävlar anamma hos tjejerna. Alla peppade på varandra och alla tog sig runt, starkt jobbat!

Därifrån fortsatte vi utanför muren mot Nordergravar. Där blev det backlöpningar upp och ner, upp och ner, i mörkret skall tilläggas. Här fick man höra både en och annan svordom, men även här fortsatte det höga tempot och det var trots allt positiva tjejer som sprang de 4 varven. Därifrån lunkades det mot Rackarbacken. Upp- och ner för backen 6 gånger. Jonas pushade på och uppmuntrade med att i vår ska den springas 20 varv!

Därifrån sprang vi till Donners plats, uppför Hästbacken och avslutades vid Österport. Där blev det stretching och vattenpaus, passet var äntligen över!

Kvällens Bollgun* utdelades av Jonas till Sofie S. med motiveringen att trots att hon höll på att kräkas flera gånger så gav hon aldrig upp, och det är vad vi kallar inställning. Bra jobbat Sofie och alla andra tjejer!




Nästa träning för tjejerna är på onsdag, första konstgräspasset på ett tag, som vi har längtat!


*Bollgun=Delas ut efter varje träning till någon som gjort något bra eller anmärkningsvärt.


/#6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0