Nu har säsongen nått sitt slut för Dalhems damer.

Sista seriematchen spelades på mot Stuvsta i lördags. Ett Stuvsta som sedan ett antal omgångar tillbaka redan varit klara som seriesegrare. Somliga kan tycka att de borde "vilat" deras nyckelspelare, samtidigt som det finns de som tycker att de skulle använda de kvarstående matcherna till att finslipa laget inför kvalet till div. 1 som väntar dem. Stuvsta gav oss en bra match, ingen snack om det. Enligt bloggens åsikt var det riktig kämparmatch åt båda hållen.  Matchen slutade 1-1 och det är förstårligt att Stuvstas tränarstab kanske inte var lite nöjda med resultatet som Dalhem var, men matchen slutade på bästa möjliga sätt, men två lag som vinnare. Ett lag som seriesegrare och ett lag som lyckades hålla sig över nedflyttningsstrecket. 

För att beskriva känslan i omklädningsrummet efter matchen citerar vi många av spelarna genom att säga "Vi vann med 1-1".

Dalhemtruppen har nu haft ledigt några dagar och nästa träning är på torsdag. Ikväll ska ett tiotal spelare till Kongresshallen och lyssna på "Hjärnan styr spelet" - en föreläsning i samverkan med Endre IF och Hjärnfonden, som hålls av Kjell Enhager.

Vi vill tacka alla för ert stöd under säsongen 2010.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0