Seriepremiär 24/4

Seriepremiären är nu avklarad. Resultatmässigt gick det inte som vi ville, Stuvsta var bättre idag och vann därför matchen med 0-3. I första halvlek var alla dalhemspelare nog ganska nervösa, vilket gjorde att det slarvades en del och vi fick inte riktigt till vårat spel. Stuvsta var mycket mer taggade och aggresivare, och det gjorde att dom kunde vinna boll och spela runt mer än oss. I andra halvlek blev det dock bättre från vår sida, och vi började vinna bollar och skapa chanser, men det ville sig inte riktigt ändå, inte hela vägen..
Vi hade också lite otur med ribbor och stolpar, så turen var verkligen inte på vår sida.
Stuvsta var vassare idag och fick med sig tre poäng i premiären...

Följande tjejer var med i truppen:

Amanda Rohnstöm
Maja Pettersson
Mikaela Ekengren
Emelie Andersson
Veronica Nyström
Linn Ahrling
Josefin Gjörloff
Frida Åberg-Mattsson
Sandra Norrby
Jenny Lööf
Fia-Lotta Pipping
Lina Lindgren
Linnéa Hansson
Agnes Aldrin
Helena Adman
Mikaela Hansson-Leveau
Helena Nirs


Nu har vi iallafall första matchen spelad, vilket känns skönt, för det är alltid riktigt pirrigt inför den första matchen, och allra helst när det är hemmamatch också.

Vi kan bjuda på en bild som Agnes stod för, tyvärr var det en ordentlig smäll och hon tvingades gå av planen redan i första halvlek.. Och det ser faktiskt värre ut i verkligeheten än på bilden!
Nu har vi brutit ihop och hoppas på revanch imorgon då vi åker upp och möter Djursholm. Vi har genomfört en riktigt bra träningsvecka där vi har försökt att få igång aggressiviteten och hoppas att det ska ge resultat. Imorn smälla dé !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0