Dalhem IF-Tyresö DFF

Detta var en match som vi visste skulle bli en tuff kamp, och vi visste att vi var tvungna att kämpa hårt om vi skulle ta poäng mot ett så duktigt lag som Tyresö. Men vi gillar tuffa utmaningar och hade verkligen inget att förlora. Det var bara att leta fram den rätta inställningen, knyta på sig skorna och visa att man inte tänkte vika sig en tum.
Vi hade också i förväg fått reda på att några spelare från Tyresös allsvenska trupp skulle vara med, och alltså blev det ännu mer en utmaning!!

Vi hade en plan på hur vi skulle spela, och vi får säga att vi följde planen väldigt bra. Vi gick in med en väldigt bra inställning, låg väldigt bra i våra positioner och spelade smart. Fösvarsspelet var väldigt bra, och vi ställde om snabbt. Även framåt lossnade det ordentligt, och vi gjorde hela fyra mål, med olika skyttar dessutom!! Slutresultatet blev alltså 4-0, och för oss var det en väldigt skön seger.
Men vi sticker inte under stol med att Tyresö hade väldig fint spel och många fina kominationer under matchens gång. Dock så lyckades dem inte komma igenom vårat försvar hela vägen, och dem skott som kom på mål tog Amanda hand om.

En väldigt bra laginsats alltså, och det var en riktigt skön känsla att få visa vad vi egentligen kan.

Nu, storväxta bondtöisar och glasögonlösa ledare, dricker vi lite mer modersmjölk, plöjar lite till, och laddar om för nästa match som spelas på lördag på bortaplan mot Bele Barkaby!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0