Bele Barkaby - Dalhem IF

Vi skriver inte så många rader om denna match, eftersom vi var ganska så besvikna. Vi gör en så bra första halvlek och skapar flera chanser, sätter dit två av dem och går in i pausvilan med en bra känsla, och beredda på att Bele skall göra en riktig anstormning i andra. Men några skador i första halvlek, b.l.a på vår lagkapten, gör att vi verkar komma av oss lite i det bra spelet, och vi blir lite osäkra. Bele trycker på och lyckas få in två mål på oss. Sista delen av matchen blir det chanser för båda lag, som kämpade för att få med sig tre poäng. Men ingen lyckas få in fler bollar och matchen slutar oavgjort. För oss känns det som en besvikelse eftersom vi trots allt hade en ledning med 2-0 efter första. Men egentligen ska vi nog vara nöjda med att vi får med en poäng från bortaplan, och att Bele verkade vara missnöjda med oavgjort gick inte att ta miste på.

0-1 Linnea Hansson (Jenny Lööf)
0-2 Sara Westerberg (Mikaela Hansson-Leveau)