Mikaela Ekengren
Sandra Norrby
Mikaela Hansson-Leveau
Helena Adman

Klockan 12.00 var det avspark i vad som kom att bli en lite konstig match. Våra motståndare var IFK Visby, ett hungrigt gäng som höll tålamodet uppe hela matchen igenom.

Första halvleken kom vi in i ett ganska lågt tempo, vi slarvade lite med passningar och offsideavblåsningar. Vi kom inte riktigt rätt i pressen, och va för passiva, vilket gjorde att allt blev svårare. Emellanåt kändes det som att det blev långt mellan lagdelarna, och vi behövde få en paus och prata ihop oss lite. Men trots detta skapade vi en del lägen, och lyckades sätta dit fyra bollar.

I andra halvlek blev det dock bättre. Vi kom rätt i pressen, vågade flytta upp laget och klev in i situationerna. Detta gjorde att vi kunde vinna fler bollar, och rulla runt lite mer. Utdelningen av detta blev fler målchanser, och vi lyckades utöka ledningen och göra fem mål till.

Bästa målskytt idag blev Helena Adman, men sina fem fullträffar. Sandra fick näta två gånger och Nirs satte en riktig kanon. Jossan, som blivit uppflyttad på mittfältet i slutet av matchen, tog chansen med en gång, satte full fart och satte dit sista målet i matchen som slutade 9-1.

Nu väntar en ny vecka, med träningar och träningsmatcher!