Träningsmatch 25/3 Dalhem IF-P18 IK

I sista stund blev det bestämt att det skulle spelas match istället för att träna på torsdagskvällen. Då vi inte kunde byta tid med något annat lag, fick man lägga matchen klockan 21:00. Många kan tycka att matchen spelades en aning sent, men trots att klockan visade sena siffror var det ett hungrigt gäng Dalhem-tjejer som kom till samlingen kvart över åtta.

Vi ställde upp med följande lag:
Mv: Amanda Rohnström (ut 45)
B: Matilda Östre (ut 45) , Linn Ahrling (ut 60), Emelie Andersson (ut 45)(in 60), Frida Åberg-Mattsson
Mf: Linnea Hansson (ut 75), Agnes Aldrin, Fia-Lotta Pipping, Lina Lindgren
F: Mikaela Ekengren (ut 45), Helena Adman (ut 55)

Maja Pettersson [mv] (in 45)
Johanna Allqvie (in 75)
Veronica Nyström (in 45)
Sara Westerberg (in 45)
Sandra Norrby (in 45)

Vi gick ut med instruktioner att inte sätta för hög press, något som vi inte gjorde utan det blev raka motsatsen. Under de första 30 minuterna fungerade det ganska bra i försvarsspelet och vi skapade många passningsalternativ för varandra så vi kunde spela runt. Sen blev det lite okoncentrerat, och därför mycket svårare på alla sätt. En typisk derbykänsla anades under stora delar av matchen.

I andra halvlek blev vi en aning bättre, då vi kom högre upp med hela laget och kunde sätta press på P18's backlinje, som var duktiga på att rulla runt bollen inom laget. Vi blev mer noggranna i passningsspelet igen, vilket resulterande att vi helt enkelt kunde spela bättre fotboll. Vi fick se härliga inställningar från flera av spelarna och lite extra beröm till Agnes som gjorde en riktigt bra match, Sandra som gjorde ett riktigt snyggt mål, samt Lina som slet som ett djur på mittfältet! Även kul att se Maja i målet, som utvecklas mer och mer för varje vecka. Moa och Amanda, se upp! Det luktar konkurrens! En till positiv sak var att vi gjorde två mål på fasta situationer, något som vi hittentills inte lagt så mycket fokus på under försäsongen. Matchen slutade 4-2 (2-1) till Dalhem.


Kommentarer
Postat av: #10

Åh, vad kul att läsa att det går bra för er tjejer! Och bra skrivet i bloggen. Ni verkar klara er bra utan både mig och Moa :)

2010-03-28 @ 08:57:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0