Klara för final!

Idag var det dags för andra omgången av SM-kvalspelet i Futsal och spelarna stod inför en viss press. Det var vinna eller försvinna som gällde, eller kanske inte. Vårat mål med den här turneringen var inte att vinna utan att ha roligt. Men med motivation och kämpa så resulterade det med att vi fick både ha roligt och att vinna, i alla fall en match...



Avspark mor När IF, SM-kval Futsal

Halvtid



Första matchen spelades mot När IF, ett snabbt, tekniskt och aggresivt lag som vi redan förra helgen (0-0) hade problem med. De startade matchen, liksom då, tufft och med snabba omställningar där vi inte alltid hängde med. I halvtid låg vi under med några bollar och det kändes lite tungt, då måste tränar-Rubbis sagt någonting bra för i andra halvlek blev det mer fart under fötterna. Helena Nirs byttes in och i bilderna ovan smäller det till i nätmaskorna bakom När-målvakten hela två gånger. Helt plötsligt hade 4-1 underläget blivit 4-3 och de sista minuterna var otroligt spännande och underhållande att titta på. Tyvärr rann tiden iväg och det där 4-4 målet som låg i luften hann aldrig komma. Matchen slutade 4-3 till När, ett ganska rättvist resultat. När är riktigt duktiga. Plus till oss att vi lyfter oss och spelar bra mot slutet.



Nästa och sista matchen i gruppspelet i årets Futsal SM-kval spelades mot IFK Visby som förra helgen besegrade oss med 3-2. En revanch var nu tvunget i fall vi vill vara med och spela finalen. IFK har ett ungt lag med många bra spelare som är tekniska och försöker spela bra fotboll, precis det vi fick erfara förra helgen. Idag var det dock vår tur att visa hur man spelar. Matcherna var direkt efter varandra så vi började helt enkelt att spela som vi slutade När-matchen. Jenny Lööf visade bra teknik längs sin kant. Se bilden sen där hon gör en skottfint, går förbi backarna och gör mål. Way to go! I början hängde IFK med bra men efter att deras målvakt blev skadad tog vi mer och mer över matchen. Resultatet blev 7-2 till oss och det var skönt att se att vi börjar hitta tillbaka spelet innomhus. Jossan gjorde också ett riktigt snyggt mål. Titta och njut!


Jennys snygga fint och mål

Helena gör mål- igen

Jossans snygga mål

Mååål!

En härligt match som gör att vi slutar som 2:a i gruppen. Lördagen den 12 december spelas finalen i  södervärnshallen och som värdiga motståndare och 1:a i gruppen har vi När IF. En spännande final som avgör vem som ska få åka till fastlandet i vidare SM-kval. Kom dit och heja fram Dalhems tjejer!


Kommentarer
Postat av: sara #3

åh fan va vi är bra! även fotografen/bloggaren gjorde ett super jobb! :D

2009-11-14 @ 16:22:46
Postat av: #5

Bra skrivet och snygga bilder! :)

2009-11-14 @ 16:52:41
Postat av: #11

Ja verkligen en bra samanfattning :)

2009-11-14 @ 20:08:52
Postat av: #3 den andra

Riktigt bra gjort bloggadministratör! Ser ju proffsigt ut ;)

2009-11-14 @ 21:06:35
Postat av: Mojz

Vilka bra bilder! Vilken bra sammanfattning! Vilka bra spelare!

2009-11-14 @ 21:11:39
Postat av: #21

Det här gillar vi! :):)

2009-11-16 @ 23:06:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0